Suositukset

Suositukset

Paritaloasunto Linda ja Kim
“Olemme erittäin tyytyväisiä Asplundin veljeksiin. He ovat tarkkoja, luotettavia ja erittäin osaavia. Rakennusprosessi sujui mutkitta, koska kommunikaatio toimi hyvin ja rakentajat ymmärsivät toivomuksemme. Asplundin veljesten avulla olemme luoneet unelmakotimme.”
Linda ja Kim

Keittiö, terassi ja kasvatuslaatikot

"Kun päädyimme tekemään keittiöremontin, Asplundin veljekset olivat meille itsestään selvä valinta. Ammattitaito yhdistettynä helposti saatavilla oleviin ja hienoihin poikiin teki lopputuloksesta täydellisen.
Koska Asplundin veljekset todistetusti tuntevat rakennusalan, heidät oli helppoa palkata terassin rakentamiseen, joka sekään ei ollut mikään pieni asia.

Saimme jälleen lopputuloksen, josta koko perhe ja ystävät voivat nauttia. Asplundin veljekset saivat tehtäväkseen kasvatuslaatikoiden muuraamisen ja tulevan puutarhan pohjatyöt. Saimme jälleen olla enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen.
Seuraavan rakennusprojektimme annamme Asplundin veljesten käsiin. Kiitos panostuksestanne.”

Lars

 

Uuden talon kylpyhuone

"Rakensimme talomme muutoin itse, mutta kylpyhuoneen rakentamisen halusimme antaa ammattilaisten tehtäväksi. Palkkasimme siksi tehtävään Velj. Asplund, ja saimme heiltä hyvän, kiinteän hinnan, ja aikataulun joka sopi yhteen aikataulumme kanssa.
Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen"

Stefan

 

Keittiöremontti

"Päättäessämme että oli keittiöremontin aika, pyysimme eri yrityksiltä asennustyötarjouksia. Oy Velj. Asplund oli yksi ensimmäisistä yrityksistä joilta pyysimme tarjousta. He tulivat meille kotiin ja kävimme yhdessä läpi toivomuksemme, niiden perusteella saimme tarjouksen.
Valitsimme Velj. Asplundin koska heidän tarjouksensa vastasi hintaluokkaa, jonka varaan olimme laskeneet. Saimme lisäksi yrityksestä erittäin positiivisen kuvan.
Asennustyöt pysyivät aikataulussa juuri niin kuin oli sovittu, ja työn laatu oli erittäin hyvä. Otamme varmasti yhteyttä Velj. Asplundiin kun seuraavan kerran tarvitsemme vastaavaa remonttiapua.”

Christian